ATELIER DE CĂRȚI POȘTALE

În data de 4 august 2018, orele 14.00, vă invităm să potrivim cuvinte și să creăm cărți poștale numai bune de trimis în vacanța mare către cei dragi. Căci cum ne putem transmite dorul față de cei de departe dacă nu potrivind special pentru ei cuvinte  frumoase?

Cuvintele vor fi extrase cercetând foile de carte veche primite pentru reciclat la Moara de hârtie. Vom povesti și vom călători prin lume, răsfoind albume în care vom descoperi sute de cărți poștale. Cărțile poștale create la atelier vor fi frumos ornamentate, folosind hârtie manuală și alte materiale reciclabile, vor fi apoi scrise, timbrate și gata să-și ia zborul către destinatarii iubiți.

Atelierul este deschis copiilor care au peste 7 ani.

Costul atelierului este de 30 lei/copil, incluzând și vizita ghidată a Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor din Comana. Părinții însoțitori vor achita 15 lei/persoană, taxa de vizită ghidată a Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor. Pe toată durata vizitei, au loc demonstrații interactive de meșteșuguri. Mai multe detalii găsiți aici.

Pentru înscrieri, vă invităm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon  0723 266 262.

Vă așteptăm să (re)descoperiți bucuria creării și trimiterii cărților poștale!