SUSŢINEŢI MOARA DE HÂRTIE!

Dragi prieteni,

Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor nu sunt doar simple proiecte, ci sunt povești reale care schimbă în bine vieți, în aceste vremuri care ne distrag atenția de la esențial. Pentru noi, echipa,  și pentru mulți dintre cei care ne-au vizitat, Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor sunt locuri „fără seamăn în lume”. Este adevărat, nu ne place să le lăudăm prea mult, deși merită, nu le-am promovat sus și tare, deși ar fi trebuit, nu am făcut campanii de strângere de fonduri până acum, ci ne-am pus pe treabă noi înșine, încrezători că meșteșugurile și activitățile creative sunt o cale de a trăi frumos și fiind convinși că merită toate eforturile. Ușor nu ne-a fost și nu ne este, dar nădejdea că lucrurile bune se împlinesc a existat tot timpul în inimile noastre. De aceea ne străduim să existe acest loc, muncim, avem răbdare, creăm, ne bucurăm de cei care intră în contact cu acest univers și, văzând reacțiile lor, prindem aripi.

Știm că un proiect care are în centrul lui educația prin meșteșuguri și activități creative, comunitatea și concentrarea pe ceea ce înfrumusețează viața, nu impresionează la fel precum proiectele care se ocupă de cauze sociale - și pe bună dreptate. Credem însă cu tărie că locuri precum Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor fac lumea mai frumoasă și împreună putem contribui ca ele să existe și să bucure în continuare. Mai ales că, deși încă la început de drum, în Ansamblul Moara de hârtie - Satul meșteșugurilor am organizat ateliere gratuite, contribuind timid la susținerea diverselor cauze sociale. Susținând proiectele noastre, la rândul nostru ne vom putea implica mai mult în organizarea mai multor ateliere gratuite, înseninând suflete.

Mesajul nostru vi se adresează dumneavoastră, tuturor celor care rezonați cu proiectele noastre,  celor care lucrați într-o firmă ai căror manageri sunt deschiși să ajute astfel de inițiative, celor care aveți o firmă și puteți face bine cu un minim efort. Da, credem că împreună, putem scrie în continuare poveștile acestor locuri în care atâția copii și adulți se regăsesc. Cu sprijinul dumneavoastră, atelierele noastre de meșteșuguri s-ar putea auto-susține mai repede decât scrie în cărțile de economie.

Cum ne puteți susține?

  • Prin sponsorizarea Asociației Moara de hârtie, fără costuri suplimentare pentru societatea Dvs., cu sume în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. În plus, sumele oferite ca sponsorizare care sunt mai mari decât limitele menționate, respectiv care nu sunt scăzute din impozitul pe profit în anul în care au fost acordate, pot fi reportate în următorii 7 ani consecutivi. Astfel, sumele pe care le-ați fi plătit oricum către stat, reprezentând impozit pe profit, pot susține activitățile asociației noastre, în beneficiul comunității din Comana și a tuturor celor interesați de educație și păstrarea zestrei meșteșugurilor tradiționale și creative.

  • Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, în cazul persoanelor fizice (puteţi accesa formularul pe care îl depuneţi imprimat sau formularul pe care îl semnaţi electronic).

  • Prin donații pe care le puteți face în contul Asociaţiei Moara de hârtie RO55BACX0000000710108003, deschis la UniCredit Bank.

  • Contribuind pentru a oferi mese gătite persoanelor vulnerabile din comunitate (bătrâni şi familii cu mulţi copii) către Bucătăria Dealul Morii, întreprindere socială atestată, în contul RO75BTRLRONCRT0566546401, deschis la Banca Transilvania.

  • Achiziționând produse manufacturate în atelierele din Ansamblul Moara de hârtieSatul meșteșugurilor, pe care le puteți comanda și în magazinele noastre online.

  • Participând la activitățile organizate de Moara de hârtie.

  • Povestind despre Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor altor potențiali sponsori, donatori, companii care pot achiziționa sau distribui produsele noastre, sau grupuri care sunt interesate de activitățile noastre.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro sau la 0743-266262. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să ducem mai departe aceste proiecte!

Mulţumim sponsorilor noştri:

SUS