SUSŢINEŢI MOARA DE HÂRTIE!

Fii unul din cei #1000deprieteni

1000 de prieteni este un apel la prietenie pentru o cauză bună! Un apel la păstrarea și dezvoltarea unui spațiu în care meseriile vechi și meșteșugurile se împletesc cu dragostea pentru tradiție într-o poveste de bine care să sprijine din ce în ce mai mult comunitatea.

Cei 12 ani de când Moara de hârtie există la Comana și oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului, ne-au făcut să credem din ce în ce mai mult în această valoare neprețuită – prietenia. Prietenii au fost cei care, în nenumărate momente ale existenței Morii de hârtie au reușit să ne dea puteri noi și să ne încredințeze că imposibilul devine posibil dacă alături de tine ai oameni potriviți.

Haideți să fim împreună în povestea prieteniei de pe Dealul Morii din Comana!

Puteţi să ne sprijiniţi, pentru moment, prin următoarele modalităţi:

Contribuie prin Netopia MobilPay cu suma de 50 de lei pentru 6 luni

Contribuie prin Netopia MobilPay cu suma de 50 de lei pentru un an

Contribuie prin PayPal sau prin card (poţi opta şi să ne susţii lunar, alegând plata recurentă).

Îţi mulţumim!

Cum altfel ne puteți susține?

  • Prin sponsorizarea Asociației Moara de hârtie, fără costuri suplimentare pentru societatea Dvs., cu sume în limita a 0,75% din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat, sau 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor. În plus, sumele oferite ca sponsorizare care sunt mai mari decât limitele menționate, respectiv care nu sunt scăzute din impozitul pe profit în anul în care au fost acordate, pot fi reportate în următorii 7 ani consecutivi. Astfel, sumele pe care le-ați fi plătit oricum către stat, reprezentând impozit pe profit, pot susține activitățile asociației noastre, în beneficiul comunității din Comana și a beneficiarilor noştri.

  • Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, în cazul persoanelor fizice (puteţi intra pe redirectioneaza.ro/mdh ca să completaţi formularul).

  • Prin donații pe care le puteți face în contul Asociaţiei Moara de hârtie RO55BACX0000000710108003, deschis la UniCredit Bank.

  • Contribuind pentru a oferi mâncare gătită persoanelor vulnerabile din comunitate (bătrâni şi familii cu mulţi copii) către Bucătăria Dealul Morii, întreprindere socială atestată, în contul RO75BTRLRONCRT0566546401, deschis la Banca Transilvania.

  • Achiziționând produse manufacturate în atelierele din Ansamblul Moara de hârtieSatul meșteșugurilor, pe care le puteți comanda și în magazinul nostru online.

  • Participând la activitățile organizate de Moara de hârtie.

  • Povestind despre Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor altor potențiali sponsori, donatori, companii care pot achiziționa sau distribui produsele noastre, sau grupuri care sunt interesate de activitățile noastre.

Mesajul nostru vi se adresează dumneavoastră, tuturor celor care rezonați cu proiectele noastre,  celor care lucrați într-o firmă ai căror manageri sunt deschiși să ajute astfel de inițiative, celor care aveți o firmă și puteți face bine cu un minim efort. Da, credem că împreună, putem scrie în continuare poveștile acestor locuri în care atâția copii și adulți se regăsesc. Cu sprijinul dumneavoastră, atelierele noastre de meșteșuguri s-ar putea auto-susține mai repede decât scrie în cărțile de economie.

 

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro sau la 0743-266262. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să ducem mai departe aceste proiecte!

Mulţumim sponsorilor noştri:

SUS