Termeni şi condiţii

Asociația Moara de hârtie, în calitate de operator de date personale și proprietar al site-ului moaradehartie.ro și Manufactura Com Ana SRL, în calitate de operator de date personale și proprietar al site-ului moaradehartie.ro/magazin, va informează ca, în momentul în care accesați site-urile moaradehartie.ro și moaradehartie.ro/magazin, urmând să beneficiați de informațiile și/sau produsele oferite de acestea, este necesar să consultați rubrica „Protecția datelor personale” și să respectați „Termenii și condițiile” de mai jos.

Site-urile moaradehartie.ro și moaradehartie.ro/magazin sunt dedicate oricărei persoane majore interesate, sunt ușor accesibile, sunt gratuite ca accesibilitate și se compun din materiale referitoare la promovarea și vânzarea serviciilor și produselor realizate la atelierele din cadrul Ansamblului Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor din Comana. Aceste materiale sunt guvernate de reglementările existente în legislația în vigoare în materie.

Proprietarul site-ului are dreptul, oricând, să realizeze schimbări ale conținutului și poate aduce actualizări/îmbunătățiri/completări/modificări de structura, forma și fond, în mod unilateral, fără nici notificare prealabila a vreunei persoane.

Utilizatorii pot accesa/utiliza conținutul site-ului moaradehartie.ro numai în interes personal.

În cazul citarii/printarii/reutilizării informațiilor postate pe site-ul  moaradehartie.ro se va face în mod obligatoriu precizarea sursei de colectare.

Utilizatorul este unicul responsabil atât fata de Asociația Moara de hârtie și Manufactura Com Ana S.R.L., cat și fata de terți/persoane vizate/consumatori, în legătură cu accesarea, utilizarea și manipularea conținutului.

Asociația Moara de hârtie și Manufactura Com Ana S.R.L. se vor asigura că pe site nu sunt publicate niciun fel de materiale de natura a aduce atingerii vreunei dispoziții legale sau vreunui drept legal protejat, bunelor moravuri și eticii. Imaginile postate pe site și pe conturile de socializare ale Morii de hârtie și ale Satului meșteșugurilor nu vor cuprinde date personale (imagini persoane) decât cu acordul titularilor imaginilor. Politica de prelucrare a datelor aferenta conturilor noastre de pe rețelele de socializare poate fi consultata la secțiunea „Despre”, aferenta fiecărui cont.

Asociația Moara de hârtie și Manufactura Com Ana S.R.L. nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele prejudicii și/sau litigii izvorâte în legătură cu și/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea și transmiterea, denaturarea uneia/mai multor părți a conținutului, în orice mod, cu încălcarea Termenilor și Condițiilor și a legislației în vigoare în materie.

Politica de vânzare online

Accesul la acest serviciu online este permis oricărui utilizator care își creează un cont, persoana adulta. Pentru a i se permite accesul, Utilizatorul va trebui să citească și să accepte prevederile referitoare la termenii și condițiile de utilizare.

Manufactura Com Ana S.R.L. își rezerva dreptul de a limita accesul clienților la serviciu, în funcție de comportamentul acestora.

Manufactura Com Ana S.R.L. publică pe site-ul moaradehartie.ro/magazin informații despre produse, servicii și promoții practicate de aceasta în limita stocului disponibil. Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al clienților.

Tarifele produselor sau serviciilor sunt afișate pe site în lei. Facturarea produselor achiziționate se va face exclusiv în lei. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini, text, prezentări etc.) sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală din partea Manufactura Com Ana S.R.L.

Manufactura Com Ana S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele și/sau serviciile disponibile pe site fără notificarea în prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

Prețul de achiziție al produselor și serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii. Prețul de achiziție al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decât cu acordul părților.

Plata și modalități de plata

Pentru achitarea produselor comandate pe moaradehartie.ro/magazin plata se poate face: numerar sau ramburs, plata cu card bancar, plata prin transfer bancar.

Plata numerar sau ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul. Cardurile acceptate la pata sunt cele emise sub sigla Visa și Mastercard. Pentru tranzacții nu se percep comisioane suplimentare. În cazul în care cardul este asociat unui cont în alta moneda decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesatorul de plăti cu cardul este mobilPay.

Transfer bancar

Clientul poate utiliza aplicația de internet banking a băncii sale pentru a efectua plata, după transmiterea de către Manufactura Com Ana S.R.L. prin email a facturii aferente achiziției.

    SUS