fbpx

PROGRAM DE VIZITARE

Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va fi deschis pentru vizitele fără programare în perioada iunie-septembrie 2020, sâmbăta şi duminica, în intervalul 12.00-18:00 (ultima intrare la ora 17.30).

Pentru că este o perioadă încă sub efectele pandemiei, încurajăm vizitele neghidate şi plata cu cardul a biletelor de intrare.

Traseul de vizitare este preponderent în aer liber, fiind nevoie de mască doar în spaţiile din interior (Atelierul-muzeu şi Expoziţia cu vânzare).

Atelierele la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor se organizează în orice zi a săptămânii, în aer liber, cu programare prin e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0784 266 262.

Tarifele de intrare sunt: 10 lei pentru adulți, 7 lei pentru copii de vârstă preşcolară, elevi, pensionari, persoane cu dizabilităţi.

Copiii sub 3 ani nu achită tarif de intrare.

Vizitele ghidate se organizează pentru maxim 7 persoane o dată, iar tariful de vizitare este de 100 de lei/vizita ghidată. 

Dacă doriți să vizitați Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor în cursul săptămânii, vă rugăm să vă programați prin e-mail la programari@moaradehartie.ro sau prin telefon la 0784 266 262, iar vizitarea se va putea face doar ghidat.

Prin plata tarifului de intrare, prin cumpărarea obiectelor manufacturate, prin participarea la atelierele noastre și prin donații, susțineți existența acestui spațiu care promovează valorile satului românesc de odinioară și în care puteți regăsi o atmosferă de tihnă și bucurie prin intermediul meșteșugurilor și activităților creative desfășurate de oamenii care s-au alăturat acestui proiect.

 

Pentru grupuri, putem organiza ateliere pe teme precum:

  • atelier de hârtie de mână

  • atelier de tipar manual

  • atelier de legătorie de carte

  • atelier de ţesut la război

  • atelier de papură

  • atelier de modelaj ceramică şi olărit

  • atelier de lucru în lemn

  • atelier de morărit

Atelierele la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor se organizează în orice zi a săptămânii, doar cu programare prin e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0784 266 262. Vă vom transmite o propunere care conţine toate detaliile, inclusiv costurile aferente.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor!

SUS