Atelier de caleidoscoape

Caleidoscoapele vin din nou la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor!

Le aduce Veronica Soare, un fel de Zână a faptelor bune, fermecată dintotdeauna de carusele, cutiuțe muzicale și caleidoscoape.

Când i-a venit ideea minuni.ro, acum mai bine de trei ani, a pus și caleidoscoapele în poveste, fiindcă și-a dorit ca minuni.ro – caleidoscop de fapte bune, să fie un proiect prin care oricum am privi, lumea e frumoasă.

Așadar nu este o întâmplare că deja de mai bine de doi ani meșterește caleidoscoape, în cafenele, în companii sau în școli, pentru copii mai mari sau mai mici, de fiecare dată cu același entuziasm – și al ei, și al participanților.

Hai și tu sâmbătă, 3 august 2019, orele 14.00, să-ți confecționezi caleidoscopul, pe care îl putem îmbrăca și în hârtia de mână realizată la noi la Moară. Promitem c-o să-ți placă și joaca și rezultatul.

Atelierul are o durată de două ore și costă 60 de lei, sumă în care sunt incluse materialele de lucru, cât și vizitarea Atelierului-muzeu Moara de hârtie și a Satului Meșteșugurilor. Nu e nevoie să aduci nimic. Doar voia bună.

Caleidoscoapele rămân, desigur, la voi, să vă însenineze biroul, biblioteca și viața.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face pe bază de rezervare, completând formularul de aici: http://minuni.ro/atelier-caleidoscoape/ .

Vă așteptăm cu bucurie și un strop de magie!