Atelier de felicitări pentru Mama

V-ar plăcea să faceți ceva special de 8 martie?

Împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române, vă invităm să aduceți copiii într-un spațiu în care revenim și noi de fiecare dată cu emoție și mare bucurie: „Casa memorială Tudor Arghezi – Mărțișor”, pentru a crea cu mâinile lor felicitări dedicate mamelor.

În atmosfera caldă și plină de poezie a Casei Mărțișor, poate chiar în tipografia poetului, vom povesti despre cea mai importantă persoană din viața noastră, Mama, despre importanța cuvintelor izvorâte din inimă și a urărilor frumoase, vom pregăti semne de iubire sub formă de felicitări, numai bune de bucurat sufletul.

Copiii își vor lăsa creativitatea să zburde și vor crea felicitări inspirate –  atât din hârtie de mână, cât și din alte materiale reciclabile (sfori, nasturi, piele).  În cadrul atelierului de felicitări, pe lângă faptul că lipesc, decupează, îmbină, pe scurt meşteresc, copiii vor avea ocazia să-și tipărească manual câte o felicitare din hârtie de mână, folosind tehnici vechi de tipărire și o tiparniță veche de zeci de ani. Felicitările meșteșugite cu dragoste și răbdare vor fi „înmiresmate” cu cele mai sincere urări.

Pentru atelierele de la orele 14.00 și 15.00 locurile  sunt deja ocupate, dar vă invităm la atelierul de la orele 16.00. Precizăm că atelierul este gratuit și se adresează copiilor din clasele I-IV. Iată și adresa pentru înscrieri: andreea.draghicescu.proiecte@gmail.com cu rugămintea ca în mesajul de înscriere să precizați numele și vârsta copilului.

Pe joi, la „Mărțișor”!