Atelier de ţesut

Duminică, 25 august 2019, orele 14.00, vă invităm în Satul meșteșugurilor din Comana, să vă apropiaţi de unul dintre cele mai vechi şi mai uimitoare meşteşuguri – țesutul la război.

Vom povesti despre urzeală, iţe, rost, suveică, spată, cum se folosesc ele și apoi veți ţese la război, aşa cum au făcut vreme îndelungată bunicile şi străbunicile noastre.

La atelierul nostru vom folosi atât un război de țesut tradițional, cât și un război de țesut în miniatură, pentru a le fi mai ușor și copiilor să țeasă.

Acest atelier se adresează în primul rând familiilor, echipelor de copii şi părinţi care vor să petreacă timp de calitate împreună și vor să înțeleagă mai bine acest meșteșug. Recomandăm ca vârsta minimă a participanţilor să fie de 7 ani.

La sfârşitul atelierului fiecare participant va primi ceea ce a țesut la mini-războiul de țesut.

Taxa de participare este de 50 lei pentru fiecare participant.

De asemenea, participanții la atelier vor avea ocazia să viziteze și Ansamblul Moara de hârtie – Satul meşteşugurilor din Comana.

Pentru alte detalii şi înscrieri vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0784 266 262.

Dacă vă atrage acest meșteșug și vă doriți să vă bucuraţi de tihna unei după-amieze de duminică într-un loc liniştit, departe de zgomotul oraşului, vă aşteptăm să ţeseți fire și poveşti la Satul meșteșugurilor din Comana!

  • DATA EVENIMENT 25 august 2019
  • PREŢ 50 lei
  • GAZDĂ Moara de hârtie şi Satul meşteşugurilor
  • ATELIER