Cadouri, origami și povești

Dragi prieteni,

Pentru că se apropie sfârșitul de an, ne vom bucura să vă avem aproape în Ansamblul Moara de hârtie – Satul mestesugurilor, sâmbătă, 14 decembrie 2019, între orele 10.00 și 17.00!

Cu această ocazie, vă invităm să participați la activitățile pe care vi le-am pregătit, să vă cumpărați cadouri de Crăciun și să beți un ceai cu noi, povestind despre anul ce se scurge repejor și despre lucrurile la care visăm pentru anul următor!

Și pentru că iubim nu numai meșteșugurile tradiționale, dar și meșteșugurile universale și avem prieteni în toată lumea, v-am pregătit un inedit atelier de ornamente pentru brad, realizate prin tehnica japoneză origami, atelier coordonat de prietena noastră japoneză, Ayako Funatsu de la Origami & Paper Flowers Natsuko.

Atelierul este deosebit și pentru că pe durata lui vom lucra ornamente pentru brad nu doar din hârtie origami, ci și din hârtie lucrată manual în atelierele Morii de hârtie. Vârsta minimă de participare la atelier este de 6 ani.

Înscrieri la echipa@moaradehartie.ro sau la număr de telefon 0784266262.

După atelier, vă invităm la cumpărături în Satul meșteșugurilor! De la expoziția noastră cu vânzare nu vor lipsi brâurile, plicurile și gențile, husele de telefon, toate țesute la război, jucării de pictat din lemn sau din ceramică, mini-războaie de țesut, ornamente de brad din hârtie sau bumbac, carnete de însemnări și multe altele.

Cei care doresc doar să viziteze Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor, o vor putea face în intervalul 10.00 – 17.00.

Taxele de vizitare sunt 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.Taxa de participare la atelierul de origami este de 50 de lei de persoană, incluzând şi vizitarea ghidată a întregului ansamblu.

Până să ajungeți la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor, vă invităm să vizitați magazinul nostru online, unde veți vedea o mică parte din munca noastră din acest an:

Vă așteptăm cu bucurie mare și inima în sărbătoare!