Curs autorizat Țesător manual

Asociaţia Moara de hârtie din Comana organizează începând cu data de 17 septembrie și până la sfârșitul anului 2018 un curs autorizat de Țesător manual. Cursul cuprinde trei săptămâni de lucru la Comana, 8 ore pe zi, în Atelierul cu rost din Satul meşteşugurilor, şi şase săptămâni de practică.

Pe durata cursului, participanții își vor însuși meșteșugul țesutului atât la războiul de țesut orizontal, cât și la gherghef. Cu ajutorul formatorilor și meșteșugarilor noștri experimentați, participanții vor învăța toate etapele de realizare ale unei țesături, de la urzit la țesutul propriu zis.

Acest curs organizat pentru ocupația de Țesător manual este autorizat de Autoritatea Națională pentru Competențe și este ultima oportunitate de curs autorizat organizat de Asociația Moara de hârtie în viitorul apropiat.

Taxa de participare este de 2000 de lei, iar cursul se va organiza dacă vor fi cel puţin 9 persoane înscrise. Cursul va putea fi organizat şi pentru mai puţin de 9 persoane, însă taxa de participare se va mări în funcţie de numărul de persoane înscrise. Vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă prezenta tarifele diferenţiate în funcţie de numărul de înscrişi.

Pentru înscrieri și alte informații, vă rugăm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro.

Începând cu luna septembrie 2018 organizăm și cursul autorizat de Împletitor papură. Mai multe informații găsiți aici.

Vă așteptăm cu drag!