Dragobete cu ateliere primăvăratice!

Se apropie Dragobetele, numit și Cap de Primăvară, simbol al binelui și al dragostei. Odinioară, dacă vremea era frumoasă, tinerii porneau încă din zori după ghiocei, toporași sau rămurele înverzite.

Vă invităm și noi pe 24 februarie la Comana, în pădurea ei fermecată, pentru a descoperi însemnele primăverii, dar și la Moara de hârtie, pentru a crea binevestitori sub formă de mărțișoare poetice sau felicitări primăvăratice!

Iată ce puteți face în Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor în această zi dedicată primăverii și iubirii:

La orele 11:00, la Atelierul de mărțișoare poetice din hârtie de mână și alte materiale reciclabile măiestria va cocheta cu creativitatea, fantezia și chiar cu poezia.

Mai târziu, la orele 14:00, la Atelierul de felicitări primăvăratice, atât din hârtie de mână și alte materiale frumos meșterite, cât și ca pe vremuri tipărite.

Pe lângă atelierul propriu-zis, veți avea ocazia să vizitați Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor în afara sezonului obișnuit de vizitare.

Costul pentru un copil este de 40 de lei, iar pentru un adult este de 60 de lei. Pentru a încuraja participarea în familie, vă propunem reduceri prietenoase, astfel:

–         80 de lei pentru un copil și un părinte

–         100 de lei pentru doi copii și un părinte

–         120 de lei pentru un copil și doi părinți

–         140 de lei pentru doi copii și doi părinți

Pentru alte variante, vă rugăm să ne contactați. 🙂 Dacă participați la ambele ateliere, costul celuilalt atelier se reduce cu 10 lei. Însoțitorii care nu participă la atelier vor plăti 15 lei, taxa de vizitare ghidată a Ansamblului.

Pentru alte detalii și înscrieri, ne puteți contacta la echipa@moaradehartie.ro sau la 0723 266 262.