Eveniment culinar pescăresc la Bucătăria Dealul Morii

Poate că unii dintre voi vă amintiți de campania noastră de strângere de fonduri finalizată cu succes pe consolid8.ro, pentru a sprijini deschiderea Bucătăriei Dealul Morii din Comana.

În cadrul acestei campanii una dintre recompense a fost o masă pescărească preparată în fața participanților de pasionatul Teodor Hossu-Longin, care ne va încânta și cu povești din jurul preparatelor culinare.

Vă anunțăm că se apropie momentul! Evenimentul caritabil se va desfășura pe Dealul Morii din Comana, sâmbătă 18 septembrie 2021, începând cu orele 18.00.

Teodor va pregăti în fața participanților un borș de pește și o rețetă tradițională din Delta Neajlovului cuprinsă în cartea 10 povești și rețete pierdute prin Deltă, iar bucătăresele noastre vor completa festinul cu pâine de casă și ceva plăcinte. Vom avea vin și siropuri de la Mănăstirea Comana.

Participanții vor primi şi un exemplar cu autograf din cartea-album cu povești și rețete din deltele României, o realizare tipografică de excepție.

Desigur că vă invităm și la un tur ghidat al Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Acesta este un eveniment caritabil. Costul experienței este de 280 de lei pentru 2 persoane și include participarea la eveniment și cină, turul ghidat al Ansamblului Moara de hârtie și o carte-album cu autograf. Dacă nu doriți cartea cu autograf costul este de 180 de lei pentru 2 persoane. Costul pentru o persoană este 190 de lei dacă doriți și cartea cu autograf sau 90 de lei dacă doriți doar să participați la eveniment.
Dacă veniți și cu copii costul suplimentar este de 30 de lei de copil.
Desigur că primim cu drag orice fel de contribuție pentru mesele calde pe care le oferim gratuit oamenilor din comunitate de la Crăciun și până în prezent.
Vă rugăm să ne trimiteți înscrierile la echipa@moaradehartie.ro sau la 0784266262 până pe 16 septembrie 2021.

Mai multe detalii despre Bucătăria Dealul Morii puteți găsi aici: www.moaradehartie.ro/bucataria-dealul-morii/

Vă așteptăm cu mult drag să petreceți o seară de neuitat pe Dealul Morii din Comana, bucurându-vă de mâncare bună și susținând comunitatea noastră!