Lansare Cărțișor de Autor Magda Isanos

Istoria Cărțișorului continuă și în 2021!

Începută în anul 2016 sub forma unui mărțișor sub formă de carte ce conține urări în versuri, povestea Cărțișorului a continuat cu versurile unor autori importanți, precum Ana Blandiana, Nichita Stănescu, Maria Regina României și Mihai Eminescu. În 2021 autorul este Magda Isanos, o poetă care în scurta sa viață a lăsat urme luminoase în literatura română.

Chiar dacă vremurile ne-au împiedicat să vă chemăm alături de noi la lansarea Cărțișorului de Autor Magda Isanos, vă invităm miercuri, 10 februarie, orele 20.00, pe canalul de youtube sau pe pagina de facebook Moara de hârtie, pe canalul de vimeo sau pe pagina de facebook a Muzeului Național al Literaturii Române, la evenimentul online de lansare! Participă actrița Simona Mihăescu, Loreta Popa (Muzeul Național al Literaturii Române) și Dana Georgescu (Moara de hârtie).

Cărțișoarele și mărțișoarele lucrate de echipa Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor sunt disponibile în magazinul nostru online, la expoziția permanentă și casele memoriale ale Muzeului Național al Literaturii Române și în librării din București și din țară. Pentru comenzi de peste 100 de exemplare, vă rugăm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro. Cumpărând mărțișoarele noastre, susțineți activitățile echipei noastre și oamenii vrednici din comunitate!