Mărțișoare și cărțișoare | De Dragobete

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 24 februarie 2024, între 12.00 și 16.00, Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va fi deschis pentru cei care doresc să petreacă o după-amiază blândă de februarie bucurându-se de tradiția Mărțișorului și de sărbătoarea de Dragobete la Moara noastră.

Va fi deschisă expoziția cu vânzare de mărțișoare și obiecte lucrate de echipa noastră în colaborare cu artiști români, iar în Satul meșteșugurilor vă puteți crea propriile mărțișoare în tehnica origami împreună cu artista Ayako Funatsu și mărțișoare cusute manual împreună cu Geanina Stan, artist popular.

Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va putea fi vizitat doar în cadrul unor vizite ghidate care vor avea loc la orele 12.30, 13.30, 14.30 și 15.30.

Veți avea ocazia să vizitați Moara, să asistați la o demonstrație de hârtie de mână, să vă creați propriile foi sau să păpuriți păpuși din papură.

Vă pregătim și plăcinte savuroase la Bucătăria Dealul Morii!

Costul vizitei ghidate este de 20 de lei /adult și 15 lei copil/pensionar. Costul realizării unui mărțișor este de 15 lei.

Vă așteptăm cu bucurie, primăvară, poezie și… iubire!