Moara de hârtie și prietenii | Întâlnire cu must și gust de odinioară!

E toamnă și viile mustesc de miresmele strugurilor, așa că tare bine v-ar prinde dacă ați veni la Comana la un pahar de must proaspăt stors!

Echipa Moara de hârtie își invită prietenii sâmbătă, 25 şi duminică, 26 septembrie, între 12:00 și 17:00 la must, pâine caldă si nuci!

Avem teasc care poate fi folosit și de copii și de adulți, așa că vă poftim să vă faceți chiar voi mustul! Iar pentru că am descoperit că la Comana tradiția era ca la vremea mustului să se mănânce pâine caldă şi nuci, vom pregăti şi noi pâine de casă, vom avea nuci, dar şi mâncare la ceaun, plăcinte, clătite și ce-o mai da Bunul Dumnezeu!

Ne place să vină prietenii pe la noi, să se bucure de poveștile Morii de hârtie și ale Satului meșteșugurilor, de ogradă, de joaca educativă și creativă din atelierele de meșteșuguri, de bunătățile de la bucătărie, de aerul curat al Comanei noastre, care de 10 ani ne este și nouă acasă. Iar după succesul cu cina pescărească de săptămâna trecută, ne-am gândit să vă mai dăm un pretext de vizitare, tot culinar, a Ansamblului Moara de hârtie-Satul meşteşugurilor şi a Bucătăriei Dealul Morii.

La eveniment, puteți contribui și cu plata meniurilor în așteptare pentru oamenii din comunitate care primesc mâncare gratuită de la bucătăria noastră, acreditată ca întreprindere socială.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să vă bucurați de un week-end de toamnă cu parfum de struguri și bucurie. Ca să fim mai clari: It’s a MUST să veniți! 🙂