Noaptea Muzeelor – prieteni, c(arte) și bucate în comunitate

Prieteni, c(arte) și bucate în comunitate pentru voi și pentru cei de care echipa noastră de pe Dealul Morii se îngrijește de aproape 12 ani.

Sâmbătă, 13 mai 2023, între orele 18.00 și 00.00, în cadrul evenimentului Noaptea muzeelor, vă invităm să petreceți câteva ceasuri de bucurie și tihnă la aer curat, plimbându-vă pe Dealul Morii din Comana și descoperind o poveste de viață ce pune în centru oamenii, prin intermediul meșteșugurilor vechi.

Veți vizita un muzeu viu ce implică oameni din comunitate și artiști al căror talent este pus în valoare într-un spațiu contemporan înrădăcinat în tradiție – Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Începând cu orele 18.00 veți putea vizita muzeul dedicat tiparului și legătoriei de carte și atelierele de hârtie de mână, țesut, lucru cu papura, fierărie, ceramică, lucru cu lemnul. Vor avea loc și demonstrații interactive.

Ceaunul cu bunătăți va fi pregătit să vă ofere clipe de răsfăț preparat cum se cuvine la Bucătăria Dealul Morii, întreprindere socială, care urmărește să-i bucure pe vizitatori cu preparate gustoase și de calitate și, prin caracterul comunitar, să ofere mâncare gratuită bătrânilor și familiilor cu mulți copii din zona noastră. Nu vor lipsi plăcintele, cafelele, muzica și voia bună.

Veniți să le-ncercați pe toate și gândiți-vă și la cei din jur prin cumpărarea de meniuri în așteptare pentru cei care de mai bine de 2 ani primesc gratuit mâncare de la bucătăria noastră.

Intrarea este gratuită. Participarea la activități și cina pe terasele Bucătăriei Dealul Morii sunt contra cost.

Vă așteptăm cu prieteni, c(arte) și bucate în și pentru comunitate!