Tur ghidat prin Comana | Povestitor Ion Georgescu

Duminică, 3 octombrie 2021, începând cu orele 13.00, vă invităm la un eveniment aparte – un tur ghidat inedit prin Comana și împrejurimi cu Ion Georgescu, un mare iubitor al acestor locuri, cel care acum 10 ani alegea Dealul Morii drept vatră pentru Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Turul ghidat este organizat în urma campaniei noastre de strângere de fonduri finalizată cu succes pe consolid8.ro, pentru a sprijini deschiderea Bucătăriei Dealul Morii din Comana.

Evenimentul va începe cu prânzul la terasele Bucătăriei Dealul Morii și cu vizitarea atelierelor de la Moara de hârtie şi din Satul meşteşugurilor, apoi va continua cu explorarea Comanei.

Prima oprire va fi la voievodala Mănăstire Comana, restul itinerariului va fi descoperit pe parcurs participanților la eveniment.

Deplasarea se va face cu mașinile proprii.

Costul este de 150 de lei de persoană, 280 de lei pentru două persoane şi 300 de lei pentru o familie (părinți şi copii).

Sumele strânse vor merge către oferirea de mâncare gătită pentru persoane vulnerabile din comunitate, sprijinite de întreprinderea socială Bucătăria Dealul Morii. Cei care doresc vor putea achita meniuri în așteptare pentru mesele calde pe care le oferim gratuit oamenilor din comunitate.

Înscrieri la echipa@moaradehartie.ro sau la 0784266262.

Se anunță o după-amiază extrem de plăcută!

Vă așteptăm cu drag!

Echipa de pe Dealul Morii